Finansiering og forsikring

Finansierer du bilen din gjennom Volvo Car Finance kan vi tilby deg:

Forsikring

Spesialister på Volvo i over 50 år

Over halvparten av de som kjøper en Volvo i dag forsikrer den hos oss. Det er det en grunn til. Hos oss får du en rask og smidig skadebehandling. Vårt nære samarbeid med Volvo Car Norway og Volvo-forhandlerne gjør at vi kan reparere bilen din raskt, på riktig måte og med fagfolk som er spesialister på nettopp din bil. I tillegg garanterer vi bruk av originale Volvo deler.

Det er mer. Mye mer, og mye viktigere ting. Nemlig deg som sitter inne i bilen. Les mer om vår unike trafikkulykkesforsikring nedenfor.

Vi skaper trygghet. Valget er ditt.
Care – Unik trafikkulykkesforsikring
Vi tilbyr en helt unik trafikkulykkesforsikring. Volvia Care. Care sikrer deg rask og profesjonell behandling etter en trafikkulykke. Vårt nettverk av private sykehus og spesialister gir rask tilgang til privat behandling. Forsikringen omfatter bl.a. operasjon på privat sykehus, behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og psykolog, etterbehandling og rehabilitering. Care leveres i samarbeid med If Helseforsikring. Kontakt oss, så forteller vi deg gjerne mer.


Rabatt for Driver Support Package og Volvo On Call
Er bilen din utstyrt med ekstrautstyr som Volvo On Call og Driver Support? Da kan du oppnå inntil 10 % rabatt på forsikringen hvis du har begge deler. Volvo On Call alene gir 3 % rabatt på forsikringen og Driver Support Package gir 7 % alene. Har du begge deler vil du til sammen oppnå 10 % rabatt på forsikringen. Er du usikker på om bilen din er utstyrt med dette kan du ta kontakt med din Volvo forhandler eller kontakte oss på telefon.