Volvo og Informasjonskapsler

Informasjonskapler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt. De anonyme dataene som samles hjelper oss til å forstå hva slags informasjon du er interessert i, slik kan vi optimalisere vår hjemmeside og reklamekampanjer for deg.
Vi har utviklet en personvernsmanager for informasjonskapsler så du kan bestemme hvordan informasjonskapslene blir brukt når du besøker vår webside. 

For å endre dine innstillinger klikk her:   Endre innstillinger til informasjonskapsler   

Vi trenger å bruke en informasjonskapsel for å huske hvilke valg du har gjort i vår personsvernmanager for informasjonskaplser. Dette vil forårsake følgende: 


Informasjonskapsler for Google Analytics

Disse informasjonskapslene blir brukt til å samle informasjon om hvordan besøkende bruker vår webside. Informasjonen blir samlet og rapportert anonymt om antall besøkende, tid brukt på webside, og hvilke sider som ble besøkt. 

Les mer om Googles regler om Personvern. www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Nødvendige informasjonskapsler
Vi bruker også informasjonskapsler som er nødvendig slik at du kan bevege deg fritt rundt på våre websider mens vi husker valg du har tatt. Disse informasjonskapsler er ikke mulig å endre i personvernsmanager for informasjonskapsler, men kan endres i innstillingene til din nettleser. Disse informasjonskapslene er:
Mobil Redirekt
Informasjonskapselen lagrer en verdi som indikerer at du ønsker å besøke desktopsiden fra en mobiltelefon. Dette er en sesjonskapsel, så verdien slettes når du lukker nettleser-vinduet.
Data Capture Tool 
Denne informasjonskapselen brukes til å informere oss at du har åpnet et skjema for utfylling på vår side. F. eks. for prøvekjøring eller brosjyrebestilling. Ingen informasjon om kunde er lagret i disse informasjonskapsler, og blir kun lagret i en dag.
Configured Experience 
Denne informasjonskapselen brukes til å forstå hvilke type sider du har besøkt slik at vi kan vise deg det mest relevante innholdet på våre sider. Informasjonskapselen blir lagret i ett 1 år.
Favourite Dealer 
Denne informasjonskapelen brukes når du velger en favoritt-forhandler inne på "Finn Forhandler". Informasjonskapselen blir lagret i 10 år.